Home2021 BlogsGudbranddalslågen Log in

Comments

Gudbranddalslågen — 2 Comments

    • Voorlopig zijn wij van de weg weg 😉 We gaan volgend weekend terug voor 6 weken. Harco heeft dan nog 2 weken hutkantoor en ik kan alvast de ramen verder afmaken. Die klus moet klaar zijn als we met de vloer beginnen! We hebben 4 weken samen om te klussen. Extra brede en lange planken, maar we moeten eerst de plafonds witten en dan de ondervloeren en vloerverwarming leggen. Dan pas de vloer…. en daarna de wanden met hout bekleden, maar ik denk dat we er in die 4 weken niet aan toe komen. Beetje veel van het goede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>