Home2021 BlogsTo gule vester / Twee gele vesten Log in

Comments

To gule vester / Twee gele vesten — 2 Comments

    • Hij stond in de weg. In een rechte lijn van onze dataontvanger tot voor de zendmast op Sollia. Nu moeten er nog 2 of 3 er aan geloven. De verbinding is beter, maar die andere twee staan ook nog in die lijn. Staatsbosbeheer heeft al toestemming gegeven. Ze zijn vast blij, dat er af en toe een boom verdwijnt. Iets meer ruim kan beslist geen kwaad daar. Vorig jaar hebben de kinderen van Mari-Anne fors uitgedund op haar terrein. Als alles zo dicht op elkaar staat, verstikken ze elkaar. Ook voor de doorstroom van wind is het beter = minder muggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>