Home2020 BlogsJulepynt / Kerstversiering Log in

Comments

Julepynt / Kerstversiering — 2 Comments

  1. Grappig dat je er ook aan meedoet. De karakteristieke lampjes exact in het midden van elk raam. Dat viel ons op tijdens onze reis langs de Noorse kusten.

    • Åse heeft altijd een metamorfose in haar Nederlandse huis. Daar heb ik veel van geleerd. Mari-Anne en een vriendin hier in Berger, bijv., wisselen alle gordijnen om met kerstgordijnen. Wij hebben alleen in de keuken kerstgordijnen. Het is hier nu langer donker en die lampjes zijn dan extra gezellig! Er is geen huis die geen lampjes heeft. Ik zag in de straat een ladder staan. De buurman heeft tot aan de nok het huis verlicht. Halsbrekende toeren! Wij hoeven alleen nog de twee Julenekken op te hangen met grote rode strikken. Ik nam ze ooit mee naar Nederland, maar geen vogel at van de haver. Hier is ie kaal gepikt in het voorjaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>